* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

2 - Familie Gymnastik 1

Antal tilmeldte: 41/50 Årgang: 2018-2020 Pris: 670,00 DKK
10/09/2022 - 22/04/2023 Ishøj Idrætscenter - Bevægelseshal Lørdag 10:00-11:00 Instruktør: Mille Andersen Regitze Mouritzen
Beskrivelse

Kom og vær med til familiegymnastik som byder på en times sjov, leg, gymnastik og motorisk udfordring hver lørdag i resten af 2022!

Holdet er tiltænkt børn i alderen 2-4 år (Årgang 2018-2020) og forældre. På familiegymnastikholdet kommer vi til at bruge alle tænkelige skumredskaber og airtracks og vi skal tumle, synge, lege, danse, hoppe og have pulsen op. Vi bevæger os til musik og har fokus på at udfordre motorikken hos både store og små!

Er du og dit barn klar på at have det sjovt med andre forældre og jævnaldrende børn, så står vi klar til at tage imod jer med åbne arme.

Vi ser frem til at se en masse modige børn og forældre til fis og ballade i gymnastikkens tegn.

Bemærk at prisen er pr. voksen. Egne børn deltager gratis. Men både voksen og børn skal tilmeldes!

Pris: 335,00 DKK

Samlet rabat på 335,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mille Andersen

Mit navn er Mille, jeg er 24 år gammel og bosiddende i Vallensbæk strand med min kæreste og vores dreng Malthe på 2 år.
Jeg er uddannet gymnastikinstruktør og har været instruktør i foreningen siden 2010 – dog afbrudt af barsel. I min tid i Ishøj gymnastikforening har jeg undervist både store og små og helt fra nybegynder til øvet gymnaster. Mine seneste hold har været letøvet og øvede spring-rytme gymnaster. Gymnastikken har fyldt meget hos mig hele mit liv og i år skal jeg være instruktør på lørdags-familieholdet og det glæder jeg mig rigtig meget til!
Til daglig arbejder jeg inden for finanssektoren og så er jeg hestepige helt ud til fingerspidserne. Jeg glæder mig til en ny og spændende sæson og endnu mere til at møde de forældre og børn som jeg skal tilbringe mine kommende lørdage sammen med.

Regitze Mouritzen