Eventoversigt

Ladywalk 2022

Antal tilmeldte: 57 Pris: 170,- Lokation:
Amager Strandvej 248
2300 København S
Dato:
30-05-2022 18:30 - 22:00
Sidste frist for tilmelding:
27-04-2022
Beskrivelse

Ladywalk er, som navnet siger, en vandring hvor kun piger har adgang til at deltage. Mændene er naturligvis også velkomne, men kun som tilskuere og hjælpere.

Ladywalk foregår samtidig i Agger, Frederikshavn, Gram, Hillerød, København, Nakskov, Odense, Rønne, Samsø, Skælskør, Sønderborg, Tarm, Aalborg og Århus. Turen er på 7 eller 12 km.

Der er ingen aldersbegrænsning så det har ingen betydning om du på denne vandring "kommer frem" på egne ben eller i klapvogn.
Derfor opfordres alle piger, kusiner, mødre, svigermødre, bedstemødre osv. sammen med deres kvindelige venner og bekendte samt kolleger til at møde op for at prøve at gå i en stor flok alene bestående af piger i alle aldre.

Men husk lige: til Ladywalk drejer det sig ikke om at komme først i mål, så glem præstationsræset og nyd en gåtur hvor der kun deltager piger.

Ladywalks formål er at fremme interessen for gangsport i Danmark samt støtte organisationer der støtter sygdomsramte kvinder.

En del af dit startgebyr på 170 kr går til sygdomsramte kvinder.
Der gives i 2022 støtte til Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen.

Har du lyst til at gå sammen med andre piger fra Ishøj Gymnastik forening, så kan du tilmelde dig herunder (vi sørger så for samlet tilmelding til arrangementet i København). Du behøver ikke at være medlem i IGF for at tilmelde dig til arrangementet. 

Sidste frist for tilmelding er den 27. april 2022.

Transport Du kan selv sørge for transport til og fra Amager Strandpark.

Du har også mulighed for at bestille plads på en speciel IGF bus der kører mellem Ishøj Idrætscenter og Amager Strandpark.

Det er muligt at bestille plads til sig selv og op til 2 følgesvende. Der er 50 pladser, som sælges efter først til mølle princippet.
Pris 75 kr. pr person uanset alder, som gælder tur/retur. Beløbet kan ikke refunderes.

Afgang fra Ishøj Idrætscenter kl 16:30
Afgang fra Amager Strandpark ca kl 20:00 når alle er klar
 

 

Praktiske oplysninger På dagen mødes vi i IGF pavillion, som vil blive opstillet i Amager Strandpark. Herfra vil alle der er tilmeldt IGF holdet her på siden, kunne få udleveret deres T-shirt og goodiebag med brød, frugt og vand i tidsrummet fra kl. 16:00 - 18:30.

Der er også mulighed for at nyde medbragt "madkurv" o.l. i "Pavillionen" både før og efter vandringen. Efter gåturen vil der være et lille traktement for IGF holdets deltagere sponsoreret af IGF.

Tasker o.l. kan opbevares i pavillionen under vandringen og vil være under opsyn af hjælpere.

Ladywalken er som nævnt ovenfor kun for kvinder, men mændene er velkomne til at følge med som tilskuerer og som praktiske hjælpere i "Pavillionen". Så har du tid til at hjælpe nogle timer i tidrummet fra kl. 15:00 - kl. 21:00, eller har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt venligst Ingrid Jensen på telefon 2258 5099.
 
 
T-Shirt VIGTIGT!
Husk at vælge korrekt størrelse herunder inden du trykker på tilmeld knappen.

Brug evt. Målskema 2022 for at finde den størrelse der passer dig bedst, hvis du er i tvivl.

Tilmelding Det vil være en fordel hvis du logger på med din profil hvis du har en. Så slipper du for at taste oplysninger om navn og adresse, etc