Ladywalk 2024

Antal tilmeldte: 70 Pris: 185 DKK Lokation:
Amager Strandvej 248
2300 København S
Dato:
27-05-2024 18:00 - 21:30
Sidste frist for tilmelding:
22-04-2024
Beskrivelse

Ladywalk er, som navnet siger, en vandring hvor kun piger har adgang til at deltage. Mændene er naturligvis også velkomne, men kun som tilskuere og hjælpere.

Ladywalk foregår samtidig i 15 forskellige byer. Du kan vælge at gå 3, 7 eller 12 km.

Der er ingen aldersbegrænsning, så det har ingen betydning om du på denne vandring "kommer frem" på egne ben eller i klapvogn.
Derfor opfordres alle piger, kusiner, mødre, svigermødre, bedstemødre osv. sammen med deres kvindelige venner og bekendte samt kolleger til at møde op for at prøve at gå i en stor flok alene bestående af piger i alle aldre.

Men husk lige: til Ladywalk drejer det sig ikke om at komme først i mål, så glem præstationsræset og nyd en gåtur hvor der kun deltager piger.

Ladywalks formål er at fremme interessen for gangsport i Danmark samt støtte organisationer der støtter sygdomsramte kvinder.

En del af dit startgebyr på 185 kr. går til sygdomsramte kvinder.
Der gives i 2024 støtte til Hjerteforeningen, KIU (kræft i underlivet) og OvaCure (forskning indenfor æggestokkræft).

Har du lyst til at gå sammen med andre piger fra Ishøj Gymnastik forening, så kan du tilmelde dig herunder (vi sørger så for samlet tilmelding til arrangementet i København). Du behøver ikke at være medlem i IGF for at tilmelde dig til arrangementet. 
Sidste frist for tilmelding er den 22. april 2024.

Transport

Du kan selv sørge for transport til og fra Amager Strandpark.

Du har også mulighed for at bestille plads på en speciel IGF-bus der kører mellem Ishøj Idrætscenter og Amager Strandpark.

Det er muligt at bestille plads til sig selv og op til 2 følgesvende. Der er 50 pladser, som sælges efter først til mølle-princippet.
Pris 95 kr. pr person uanset alder, som gælder tur/retur. Beløbet kan ikke refunderes .

Afgang fra Ishøj Idrætscenter kl 16:30
Afgang fra Amager Strandpark ca kl 20:30 når alle er klar.

Praktiske oplysninger På dagen mødes vi i IGF-pavillon, som vil blive opstillet i Amager Strandpark. Herfra vil alle der er tilmeldt IGF holdet her på siden, kunne få udleveret deres T-shirt og goodiebag med brød, frugt og vand fra kl. 16:00. De fleste går fra ca kl 18:00.

Der er også mulighed for at nyde medbragt "madkurv" o.l. ved "Pavillonen" både før og efter vandringen. Efter gåturen vil der være et lille traktement for IGF holdets deltagere sponsoreret af IGF.

Tasker o.l. kan opbevares i pavillonen under vandringen og vil være under opsyn af hjælpere.

Ladywalken er, som nævnt ovenfor, kun for kvinder, men mændene er velkomne til at følge med som tilskuere og som praktiske hjælpere i "Pavillonen". Så har du tid til at hjælpe nogle timer i tidsrummet fra kl. 15:00 - kl. 21:00, eller har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt venligst Ingrid Jensen på telefon 2258 5099.
 

T-Shirt VIGTIGT!
Husk at vælge korrekt størrelse herunder inden du trykker på tilmeld knappen.

Brug evt. Målskema for at finde den størrelse der passer dig bedst, hvis du er i tvivl.

PS. Blusen på billedet er et eksempel fra sidste år.
I år vil blusen være sort med rødt tryk.

Tilmelding

Det vil være en fordel for dig hvis du logger på med din profil hvis du har en. Så slipper du for at taste oplysninger om navn og adresse, etc.

 

 

Tilvalg

ValgPris
Bustransport til og fra Amager Strandpark UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT95 DKK

Ekstra information

T-Shirt størrelse

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 185 DKK