126 - Guldklumperne-sammen med mor eller far

Antal tilmeldte: 23/30 Alder: 2-4 Pris: 620,36 DKK
02/09/2021 - 21/04/2022 Vibeholmskolen - Pigesal Torsdag 17:00-18:00 Instruktør: Helle Kristensen Milishia Moradi Julie Bender Kristensen
Beskrivelse

Dette er det perfekte hold til den spirende, livlige og glade pige eller dreng i alderen 2-4 år, som ønsker udfordring og sjov leg.
Her er plads til alle. :) Det første halve år har børnene en af deres forældre ved sin side. Her bruges tiden på at styrke børnenes motorik, gennem leg med redskaber. Vi laver samtidig fangelege, hygger os med faldskærm, og meget mere.
På holdet er det vigtigt der skabes et fællesskab mellem alle børnene, så de kan hygge sig og have det sjovt, også så deres forældre kan nyde timerne sammen hver torsdag.

Efter jul siger forældrene farvel til de gymnastikglade børn når I kommer til træning. Her er det nemlig blevet tid til at stå på egne ben, og vise hvor dygtig man er blevet til de kommende opvisninger senere på året. I løbet af sæsonen vil vi nemlig arbejde med elementer på børnenes præmisser, så som kolbøtter, leg på redskabsbane og små hop, der kan benyttes til opvisningen.
Det er nemlig vigtigt at leg er del af minutterne på gulvet. Der skabes på denne måde derfor en smagsprøve på, hvad børnene senere kan og vil lære på de ældre hold. For nogen er det rart af have sin mor/far ved sin side til at begynde med, så man ved hvad man kaster sig ud i.

Dette hold har ingen forudsætninger, andet end at man har lyst til at dyrke gymnastik, og have det sjovt sammen med andre. Både barn og mor/far vil få sved på panden, og ligge og kravle rundt på gulvet, så hvis dit barn er klar på sjov og udfoldelse, så hop i gymnastiktøjet og kom til en grinagtig og fornøjelig time hver torsdag. ;):D Jeg ser i hvert fald frem til fis og ballade med jer i gymnastikkens tegn! Bemærk at prisen er pr. barn.

Indtil jul deltager en voksen (mor eller far) gratis på holdet!

Pris: 310,17 DKK

Samlet rabat på 310,19 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helle Kristensen

Jeg er 41 år. Mor til 2 (pige 13 år og dreng 9 år). Gift.

Gymnast fra 1986-1996. Og igen fra 2018-

Dyrker gå- og forhindringsløb.

Milishia Moradi

Mit navn er Milishia, og jeg er fra 1998.
Dette er mit 8. år her i Ishøj Gymnastik Forening.
Jeg har siden jeg var barn gået til dans og gymnastik, hvilket er derfor jeg har valgt selv at blive instruktør.
Jeg er rigtig glad for at lære nye ting, eksperimentere og undervise i både dans og gymnastik.
I min fritid danser jeg er jeg aktiv i det lokalpolitiske miljø som forkvinde for Ishøj ungeråd. Udover dette studerer jeg Softwareteknologi ved Danmarks Tekniske Universitet.
Jeg ser frem til en masse spændende, sjove og lærerige gymnastik/danse timer med jer :-)

Julie Bender Kristensen

Jeg er 14 år og har gået til gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg går selv på spring Mix let øvet hos Tanja