131 - Jump4fun

Antal tilmeldte: 0/25 Alder: 6-14 Pris: 400,00 DKK
15/09/2021 - 29/06/2022 Ishøj Idrætscenter - Gymnastiksal Onsdag 18:00-19:00 Instruktør: Hellelina Solbaak
Beskrivelse

Jump4Fun - Et hold hvor bevægelsesglæde, sammenhold og opbakninger er i fokus. Idrætstilbud til overvægtige børn og unge. Målet er, at fysisk aktivitet og idræt skal blive en glædelig del af børnenes hverdag.

Jump4Fun i Ishøj er målrettet børn i alderen 8 til 12 år med overvægt og sårbarhed, og som ikke bevæger sig nok eller føler, at de passer ind på de traditionelle foreningshold.

På et Jump4Fun-hold er der først og fremmest fokus på at skabe et trygt miljø, hvori det er muligt at få en masse positive oplevelser med det at være fysisk aktiv med kammeraterne. Det kræver ingen specielle forudsætninger at deltage på holdet og vi lover jer, at det bliver sjovt. Jump4fun er sjov motion og mentale øvelser, hvor vi gennem leg og bevægelse opnår større selvtillid, forøget muskelmasse, samt glæde og overskud til at klare hverdagens små og store udfordringer.

Timerne vil være en blanding af opvarmning, boldspil, bevægelseslege, gymnastik og træning af motorik, styrke, afspænding, mentale lege der styrker samspil og fælleskabsfølelse. Vi går meget op i medinddragelse af vores deltagere, hvorfor deres ønsker for timerne vægtes højt. Succes kritteriet for mig er når børnene har røde kinder, sved på banden og smil på læberne efter hver undervisning.

Jump4Fun er ikke kun for barnet. Forælderne er også indraget i både træning og snak om sundhedsfremme, når der inviterers til det. En del af Jump4fun konceptet er snakke med både barn og forælder med holdets Foreningsguide om sunde snack vaner m.m. Dette vil blive meldt ud, hvornår disse er.

Du kan læse meget mere om Jump4Fun her: www.dgi.dk/jump4fun.

Book en samtale med Instruktøren før tilmelding (SMS tlf 26164001) 

Det er min 4. sæson som Instruktør og Foreningsguide for dette hold og jeg er passioneret omkring trivsel for sårbare børn og unge.
OBS!   På dette hold er der fortsat ekstra opmærksomhed på smitterisiko, da instruktøren er i Risikogruppen.
Derfor opfordres kraftigt til at alle der kan vaccineres er færdig vaccineret før opstart på holdet, flittig med håndsprit, afstand og at der meldes afbud på sms 26164001 dagen før undervisningen, hvis der er forkølelsessymptomer hos barnet eller i nærmeste familie/omgangskreds, tak.


Til mor og far: Al samtale og information om deltagelse på Jump4Fun skal derfor også henstilles til telefonisk samtale i stedet for i gymnastiksalen. SMS 26164001 for at aftale tidspunkt inden.

Håber på opbakning på ovenstående. Ellers kan der desværre være risiko for at holdet ikke kan fortsætte.

 

For yderligere information:
DGI Jump4Fun Instruktør og Foreningsguide
Hellelina Solbaak tlf. 2616 4001

 

 

 

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Hellelina Solbaak

Mit navn er Helle Lina og jeg Instruktør på hold 131. Jeg er også holdets foreningsguide, hvilket vil sige jeg tager mig af administrative ting, bestilling af hold t-shirts, aftaler med gæste trænere, samtaler med børn og forældre og så afholder jeg nogle oplæg ind imellem for børnene og deres forældre om forskellige emner omkring sundere alternativer til hverdagen. Hver 4. gang er forældrene inkluderet i undervisningen hvilket er så hyggeligt og sjovt.

Jeg forsøger at variere træningen så meget som muligt så børnene får prøvet lidt af hvert og både arbejder med kondi, styrke, selvværd, teambuilding og selvindsigt. Vil gerne give dem gode redskaber til at klare sig godt og passe godt på sig selv. Dog starter og slutter vi altid på samme måde med at samles i en cirkel. Hører lige hvordan det er gået siden sidst og vi har et hold kampråb og hold t-shirts på.

Jeg er passioneret omkring mental sundhed og hvilke vaner vi giver videre til vores børn. Jeg er tidligere junior spejderleder og har også undervist børn i rulleskøjte teknik og sikkerhed gennem rulleskøjteklub mm.

Er certificeret NLP Master Coach fra 2014 og har en overbygning i Unge- Familie Coaching fra Mindjuice i 2018 og er nu i gang med en Sundheds Coach og Kostvejleder uddannelse

Ved siden af Jump4Fun træner jeg selv sammen med mine teenage tvillinger, jeg laver en del mad og jeg maler akryl malerier når jeg har tid til det