Forårsopvisning 2010 Forårsopvisning 2010 Forårsopvisning 2003 Gymnastiklejr nov 2012 Sommeropvisning 2009
Skip Navigation Links

Hold 142 - SMART Træning


Hold beskrivelse

Ishøj Gymnastik Forening giver smart træning til hjernen

 

Få skærpet hukommelsen og styr på balancen med den nye træningsform SMART Training i Ishøj Gymnastik forening

Nu har du muligheden for at gøre hovedet helt skarpt. DGI’s koncept SMART Training er kommet til Ishøj gymnastik forening, og her får du trænet flere forskellige dele af din hjerne, så den virker, som den skal.

Foreningen har haft en instruktør på kursus hos DGI, så de nu er helt klar til at give dig den bedste oplevelse med SMART Training. Træningen er for alle, og det henvender sig især til mennesker, der har behov for at skabe mere overskud i deres hverdag.

SMART Training er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen. For eksempel kan du få en øvelse, hvor du skal huske om du skal kaste en stor eller en lille bold, eller om det er dem begge, mens du samtidig svinger den ene arm til en bestemt rytme.

Få nye forbindelser

Kernen i træningen er, at hjernen skal skabe forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er SMART Training fuld af udfordringer hele vejen igennem. Du skal helst ikke have lov til at blive alt for god, for så får du ikke det optimale ud af træningen.

Lisbeth Spanggaard er en af konceptmagerne bag SMART Training. Hun mener, at træningen kan hjælpe deltagerne på mange måder.

”Det, der er i spil, er en bedre hukommelse, du bliver bedre til at huske og bedre til at fokusere,” siger Lisbeth Spanggaard.

Udbyttet af træningen er netop, at du bliver bedre til at træffe beslutninger i din hverdag. Du bliver bedre til at huske ting, og balancen og koordinationen skærpes også.

Smart træning for alle

Træningen tager en time, og i den periode bliver holdet præsenteret for masser af forskellige typer øvelser, så I når hele vejen rundt om hjernen.

Øvelserne er ikke fysisk hårde, men hovedet kommer på arbejde. Træningen skal hjælpe dig til at være mere fokuseret, effektiv og åben over for ny læring i din hverdag.

Kontakt:

Dan Ysnæs på dysnes@gmail.com eller telefon:24 47 03 63

 
Hold info

SæsonSæson 2018-2019
Hold142 - SMART Træning
MålgruppeDamer og herrer
ForudsætningIngen
Dette hold er ikke på programmet Sæson 2018-2019Ændringer til sæsonprogram
Hold 
Dato 
Afvigelse 
Sted 
Ingen ændringer

TilmeldingskortDer er pt ikke åben for tilmeldinger


Kommende aktiviteter

Der er pt. ingen kommende aktiviteter


Meddelelser


Der er ingen meddelelser lige nu.