Forårsopvisning 2010 Gymnastiklejr nov 2012 Gymnastiklejr nov 2012 Gymnastiklejr 2013 Forårsopvisning 2006
Skip Navigation LinksForsiden > Foreningen > Historie og struktur
Spørgsmål og svar

Foreningens historie og struktur

IGF blev startet den 6. Februar 1980.

Foreningen var tidligere en afdeling af SB50. Da afdelingen valgte at starte som selvstændig forening, var der ca. 600 medlemmer og i dag er vi ca. 1000 medlemmer.

Foreningens formål er at gøre en indsats for breddeidrætten og samtidig være en spændende forening, hvor unge som ønsker opvisningsgymnastik, har mulighed for at gøre en ekstra indsats på opvisningsholdene. Desuden at skabe en forening med et godt sammenhold mellem medlemmer, instruktører og bestyrelse.

Foreningen venskabsforening er Vendelsjö Gymnastikforening med hjemsted i Ishøj kommunes venskabskommune Haninge.

Træningen starter som hovedregel i starten af september. Sluttidspunktet for det enkelte hold varierer men ligger typisk i perioden fra medio marts til slutningen af maj.

.