Gymnastiklejr 2013 Gymnastiklejr 2017 Forårsopvisning 2010 Gymnastiklejr 2010 Forårsopvisning 2008 - Cool Kidz
Skip Navigation LinksForsiden > Kontakt > Instruktør i IGF
Cookies
Spørgsmål og svar

Instruktør i IGF?


Er du frisk til at tage en tørn i en stor og aktiv forening?
Så er det måske lige dig vi står og mangler!

 

Instruktører

Vi er altid på udkig efter nye dygtige instruktører der er klar til at tage en tørn i vor forening.

Da der løbende sker en naturlig afgang af unge instruktører på grund af uddannelse og flytning, etc. er vi også altid interesseret i at høre fra nye instruktører der måske kan indgå i vort team senere.

Derudover har vi brug for nye instruktører der kan hjælpe os med at opfylde vores visioner om at etablere nye holdtyper, som f. eks. Stomp, Riverdance, Power Combat og andre moderne træningsformer. Vi vil også gerne i kontakt med instruktører der har andet spændende at tilbyde.

Vi kunne godt skrive en masse om vores tanker og ideer, men hvorfor sætte dig i rammer, og begrænse dine ideer og visioner?

Vi tilbyder dig alle de kurser der måtte være relevante for at du kan dygtiggøre dig.

For mere information eller indsendelse af uformel ansøgning. Skriv til os

 

 

Hjælpetræner

Er du 13- 15 år, og har du gennem gymnastikken i foreningen fået lyst til at være hjælpetræner på et vores mange hold? Har du måske også lyst til på sigt lyst til at uddanne dig til instruktør?

Så skriv til os, og fortæl lidt om dig selv og dine ønsker. Vi har løbende brug for nye dygtige og engagerede hjælpere. Vi tilbyder relevante kurser, og giver dig på sigt mulighed for at uddanne dig til instruktør.

Skriv til os

 

.